Om os

Sådan arbejder vi

Dansk Krisekorps er en dynamisk virksomhed, som har udviklet sig over tid. Vi er i dag over 500 psykologer og kan derfor rykke ud akut såvel som mindre akut i hele landet. Derudover yder vi international assistance, når situationen kræver det.

Psykologer tilknyttet Dansk Krisekorps bliver to gange årligt tilbudt at deltage i professionelle uddannelsesarrangementer. Målet er at lære, blive skarpere og dermed styrke virksomheden gennem stadig udvikling af vores psykologiske professionalisme.

I Dansk Krisekorps har vi altid en psykolog med specialviden til hver situation. De har alle synliggjort og dokumenteret deres særlige kompetencer i vores database. Det betyder, at vi hurtigt kan sende den helt rette psykolog ud og hjælpe i en krisesituation ligesom vi kvalificeret kan visitere medarbejdere til kompetent hjælp.

Rette psykolog til rette opgave er afgørende for os. Vi er bevidste om, at der er stor forskel på, hvordan vi skal sætte ind afhængig af, om opgaven er at hjælpe en kassemedarbejder, som har været udsat for et røveri, en medarbejder med stress eller en depression, behandle et afhængighedsproblem, møde en gruppe medarbejdere hvis leder pludselig er faldet død om eller vi skal styre en indsats ved en ulykke i udlandet.

Dansk Krisekorps driftsledelse består af et hold chefpsykologer. Chefpsykologerne organiserer den helt afgørende akutte assistance og psykologisk rådgivning. Det er dem, der tager imod henvendelser og udvælger den rigtige psykolog, som tager sig af den eller de involverede i den konkrete krisesituation. Samtidig sørger de for, at dokumentation og papirgang er på plads.