Om os

Hvem er vi

Ledelse

Mette Nayberg

Mette Nayberg

Mette Nayberg er Administrende direktør.

Mette Krogh

Mette Krogh

Mette Krogh er Administrationschef.

Helge Jacobsen

Helge Jacobsen

Helge Jacobsen er Personale- & udviklingschef.

Karin Reves

Karin Reves

Karin Reves er IT- & Callcenterchef.

Chefpsykologerne

 - hjertet i Dansk Krisekorps...

Dansk Krisekorps driftsledelse består af et hold chefpsykologer. Chefpsykologerne organiserer den helt afgørende akutte assistance. Det er dem, der tager imod henvendelser og udvælger den rigtige psykolog, som tager sig af den eller de involverede i den konkrete krisesituation. 
Chefpsykologerne sørger for, sammen med et hold af psykologiske koordinatorer, at kunden får god service, korrekt information, tilbudt bedst mulig hjælp samt at GDPR reglerne overholdes.

Jan Skjerning Thomsen

Christel Arendt Stoltze

Anette Suhr

Birgithe Bennetzen

Rikke Sophie Bak

Inge Loua

Mette Sonniks

Bestyrelsen

 - Bestyrelsen i Dansk Krisekorps består af:

Mette Nayberg

Mette Nayberg

Mette er cand.psych. 1991. Mette har siden sin tid som hjælpelærer på Århus Universitet og senere ansat på et forskningsprojekt hos Rockwool fonden haft egen konsulentvirksomhed og afholdt kurser, løst organisationsopgaver samt coachet ledere, i ind- og udland.
Morten og Mette opbyggede i 1994 Dansk Krisekorps, der i dag er en del af Dansk Erhverspsykologi A/S.
Mette er adm. direktør og medejer af Dansk Erhvervspsykologi A/S.

Morten Holler

Morten Holler

Morten er cand.psych. 1992. Morten har siden 1989 haft egen konsulentvirksomhed med arbejdsopgaver inden for supervision, kriseintervention, ledercoaching, undervisning, organisationsudvikling, foredrag og terapi.
Morten og Mette opbyggede i 1994 Dansk Krisekorps, der i dag er en del af Dansk Erhverspsykologi A/S.
Morten er medejer af Dansk Erhvervspsykologi A/S.

Mette Krogh

Mette Krogh

Mette er uddannet cand.merc. IVØ og har i 25 år arbejdet med administration. Gennem udstationeringer i flere lande har hun mange års International erfaring. Administrationschef i Dansk Erhvervspsykologi siden februar 2008. Mette styrker er den økonomiske, kundeorienterede og strategiske side af virksomheden

Steen Stephansen

Steen Stephansen

Steen er uddannet cand.oecon. og har arbejdet som Underdirektør med ansvar for Salg & Marketing hos Grundfos DK A/S. Steen har meget erfaring med ledelse, herunder ledelse af ledere. Steen har desuden erfaring med opgaver fra det strategiske til det operationelt taktiske samt er formand for flere bestyrelser. I Dansk Krisekorps bestyrelse fokuserer Steen på, at ejerne fastholder kerneværdierne i forretningen med målet om en styret og lønsom vækst.

Jens Kristian Pedersen

Jens Kristian Pedersen

Kristian er chefkonsulent og partner i virksomheden Public Funk. Kristian er cand.mag. i kommunikation og retorik, uddannet proceskonsulent, supervisor, coach og professionel fællesskaber samt sidder i flere bestyrelser. I Dansk Krisekorps bestyrelse er hans fokus at styrke forretningens brand, relationer og kommunikation.