Om os

Hvem er vi

Ledelse

Mette Nayberg

Mette Nayberg

Mette Nayberg er Administrende direktør.

Mette Krogh

Mette Krogh

Mette Krogh er Administrationschef.

Helge Jacobsen

Helge Jacobsen

Helge Jacobsen er Udviklings- & Fagchef.

Karin Reves

Karin Reves

Karin Reves er IT- & Callcenterchef.

Chefpsykologerne

 - hjertet i Dansk Krisekorps...

Dansk Krisekorps driftsledelse består af et hold chefpsykologer. Chefpsykologerne organiserer den helt afgørende akutte assistance. Det er dem, der tager imod henvendelser og udvælger den rigtige psykolog, som tager sig af den eller de involverede i den konkrete krisesituation. 
Chefpsykologerne sørger for, sammen med et hold af psykologiske koordinatorer, at kunden får god service, korrekt information, tilbudt bedst mulig hjælp samt at GDPR reglerne overholdes.

Kasper Haun

Anette Suhr

Helene Hovmann

Rikke Sophie Bak

Inge Loua

Susanne Rønnow Runge Jensen

Marianne Tasca

Bestyrelsen

 - Bestyrelsen i Dansk Krisekorps består af:

Mette Nayberg

Mette Nayberg

Mette er cand.psych. 1991. Mette har siden sin tid som hjælpelærer på Århus Universitet og senere ansat på et forskningsprojekt hos Rockwool fonden haft egen konsulentvirksomhed og afholdt kurser, løst organisationsopgaver samt coachet ledere, i ind- og udland.
Mette opbyggede i 1994 Dansk Krisekorps, der i dag er en del af Dansk Erhverspsykologi A/S.
Mette er adm. direktør og medejer af Dansk Erhvervspsykologi A/S.

Mette Krogh

Mette Krogh

Mette er uddannet cand.merc. IVØ og har i 25 år arbejdet med administration. Gennem udstationeringer i flere lande har hun mange års International erfaring. Administrationschef i Dansk Erhvervspsykologi siden februar 2008. Mette styrker er den økonomiske, kundeorienterede og strategiske side af virksomheden

Allan Gross-Nielsen

Allan Gross-Nielsen

Er medstifter, adm. direktør og ejer af AS3 siden 1989. AS3 er en nordisk rådgivningsvirksomhed med 800 ansatte og free-lance rådgivere. Allan er bestyrelsesformand i flere andre virksomheder. Allan har en uddannelse som cand. merc. Har derudover en uddannelse som ”Transition Coach Senior Practitioner”.